Комплексни довършителни работи

За онези, които държат на качеството и спазените срокове

Когато сграда или група помещения имат нужда от реновация и обновяване, инвеститорите обикновено знаят какъв би трябвало да бъде крайният резултат, но нямат представя как да стигнат до него. В тези случаи CITY EURO съдейства с обследване и/или проектиране на подходящи "оздравителни" мерки, когато конструкцията или съществен елементи от сградата или помещенията са компрометирани. Подобни мерки са изцяло в интерес на възложителя, тъй като му позволяват да предвиди относително точно бюджета си, без да се притеснява, че е допуснато преоразмеряване и/или презастраховане срещу непредвидени строително-монтажни работи, които биха оскъпи проекта.

Реконструкции и преустройство

Подходящи мерки и ценови варианти

Изпълнението на правилните и достатъчни СМР осигуряват безпроблемно изпълнение и на следващите строително-монтажни дейности и са гаранция, че при наличие на проверка от страна на контролните институции, няма да се стигне до спиране на строителството. При по-елементарни видове СМР, CITY EURO е в състояние, на база дългогодишния си опит и познаване на технологиите и материалите, приложими в крайните фази на строителния процес, да предложи комплекс от мерки и ценови варианти, които да постигнат желания реузлтат без допълнителен проект.

Довършителни работи

Качество, прецизност, взискателност

За обитателите, които искат да прокарват погледа си по всяка повърхност, линия, или ръбче, без нищо да не дразни възприятието им, за тези, които са закупили престижни и скъпи настилки, облицовки и декорации и държат те да са монтирани и положени по съответстващия на класата им начин, за собствениците, които имат допълнителни изисквания към шумоизолирането или аранжировката, CITY EURO предлага гарантирано качество.

Качествено изпълнение в срок Доказани майстори, които знаят, и мислят, когато работят

 • Висок клас консумативи и технологии

  За да не се налага още в първите години след нанасянето да се започва с поправките, а и за да бъде крайният вид на външните пространства като впечатляващо ювелирно произведение.

 • Ежедневно техническо ръководство

  И най-надеждните майстори имат нужда от надзор по отношение на изпълнението и стиковането на отделните специфични детайли в проекта.

 • Стриктно спазване на интериорния проект

  Дори най-аванградните и необичайни интериори могат да бъдат изпълнени качествено и без да се налагат изменения в първоначалния замисъл.

 • Помощ при логистиката и доставките на материалите

  Много по-лесно е, когато целият мениджмънт по реализацията на ремонтно-довършителните работи е координиран от един изпълнител.

Комплексно изпълнение

Оптимално ангажиране

Строителната задача, от началото до края, е поверена само на един изпълнител и възложителят комуникира, възлага, обсъжда и търси отговорност само от него. С всички останали участници в процеса изпълнителят се ангажира и организира така, че оптимално да се справи с целия процес, с желаното качество и в договорения срок.

Селектирани подизпълнители

Рамо до рамо с най-добрите

CITY EURO работи съвместно с доставчици, подизпълнители, архитекти и архитектурни студиа, спечелили доверието на компанията с реализирани съвместни проекти, както и с надзорни фирми и проектанти по специфични видове СМР, като укрепване на изкопи например. Изборът е съобразен със залегналите в проектите материали, оборудване или специализирани видове СМР. Ако е възможна оптимизация и тя е в рамките на изискванията по проект, се съгласува с възложителя, евентуално проектанта и строителния надзор, когато това е приложимо. Много често, когато става дума за конкретен вносен материал със завишени качествени или други технически параметри, CITY EURO се свързва директно с производителя, за да получи цена от него.

Възможно най-добра цена

Постоянна дори при колебания на пазара

Постигането на конкурентни цени е възможно на база дългогодишни взаимоотношения с водещите доставчици, които работят със CITY EURO на преференциални цени. Предплащането на основни видове материали (арматура, бетон, топло- и хидроизолации) също е вариант, който компанията има финансов ресурс да практикува, за да гарантира добра цена, постоянна в периода на строителството, без да се влияе от колебанията на пазара. За всеки вид материал в по-голямо количество се организира сравняване на офертите от дистрибуторите и доставчиците, където, освен цената, значение имат сигурността и доверието към определен доставчик (че ще достави материала в нужното качество и количество в точния момент на обекта), както и гаранциите, които дава, защото тези гаранции до голяма степен формират гаранцията по ЗУТ, която CITY EURO носи като изпълнител към възложителите.

Нашите доверени партньори Предимството на качеството, сигурността и гаранциите

Приоритетите на CITY EURO при избора на партньори и доставчици винаги са свързани на първо място с избора на заложените в проекта материали и оборудване. Търсим възможно най-добра цена, за да сме конкурентни, и я постигаме на база дългогодишни взаимоотношения с водещи имена, които работят преференциално и директно с нас. Освен цената, от значение са и доверието към определен партньор, както и гаранциите, които дава.

 • Кофраж

  DOKA; PERI; FARESIN; ALSINA; LAYHER; HUNNEBECK; MY WOOD; KAUFMANN; K1; ULMA; КОФРАЖНА ТЕХНИКА-ПЛОВДИВ

 • Зидария

  WIENERBERGER ( POROTHERM); XELLA(YTONG, MULTIPOR); SEMMELROCK; ТЕХНОСИМ; РЕЛИКС ВИБРО АД

 • Лепила, фуги, мазилки

  BAUMIT; MAPEI; SIKA; ARDEX; CERESIT; WEBER

 • Битумна хидроизолация

  GENERAL MEMBRANE; VEDAG; COPERNIT; INDEX

 • Топлоизолационни системи с EPS

  MAPEI; BAUMIT; WEBER; CERESIT

 • Топлоизолационни системи с каменна вата

  ROCKWOOL; KNAUF; ISOVER; URSA

 • EPS

  AUSTROTHERM; MAXIM

 • XPS

  FIBRAN

 • ВиК

  PESTAN; PIPELIFE; WAVIN; ACO, HL; WILO

 • Ел. апаратура

  ABB; SCHNEIDER ELECTRIC; LEGRAND; MOELLER

 • Климатични системи

  GREE; DAIKIN; MITSUBISHI ELECTRIC

 • Сухо строителство

  KNAUF; RIGIPS

 • Полиуретанова пяна

  TKK; SOUDAL; CERESIT; SIKA

 • Крепежни елементи

  WURTH; FISCHER; HILTI

 • Ръчни ел. инструменти и консумативи

  HILTI; BOSCH; DEWALT; HITACHI; MAKITA; METABO; FESTOOL; STIHL; ТАШЕВ-ГАЛВИНГ ООД