Задаваме нов стандарт

В строителството на сгради и съоръжения

CITY EURO има дългогодишен професионален опит в планирането и цялостното изграждане на жилищни, промишлени и офис сгради, както и в допълнителни дейности - машинно полагане на подови покрития, изпълнение на различни видове строително-монтажни работи от крайните фази на строителния процес и др. Постигнатото ни даде възможност в последните години да реализираме и проекти за строителство на нискоенергийни монолитни сгради. Добрата строителна практика се постига благодарение на отлично подготвен екип, иновативни технологии, сътрудничество с партньори със сходни високи критерии за качество. Цените на нашите услуги са привлекателни.

Дружеството е редовен член на Камарата на строителите в България.

Централен професионален регистър на строителя

Изпълнение на строежи в следния обхват:

 • ПЪРВА ГРУПА "Високо строителство, прилежащата му инфраструктура, елетроннни съобщителни мрежи и съоръжения" – строежи от II до V категория
 • ПЪРВА ГРУПА – строежи по чл. 137, ал. 1, т. 4, буква "Е" и т. 5, буква "Е" – "недвижими паметници на културата с национално значение"
 • ВТОРА ГРУПА "Транспортна инфраструктура" – строежи от IV категория
 • ЧЕТВЪРТА ГРУПА "Благоустройствена инфраструктура, хидротехническото строителство и опазване на околната среда" – строежи от III и IV категория
 • ПЕТА ГРУПА "Видове СМР съгласно КИД, сектор "Строителство"

Собствена механизация

Пълен набор оборудване и механизация за изпълнение на груб строеж и други видове СМР от крайните фази на строителния процес

 • Кулокран POTAIN MCT 78 с горно въртене
 • Самоиздигащ се кулокран POTAIN IG050 с долно въртене
 • Дизелови миксокрети за подови мазилки PUTZMEISTER MK740 DB с вграден компресор. Машините се използват за изпълнението както на земно-влажна, така и на течна замазка.
 • Геодезически измервателни уреди, включващи тотални станции GPT-3005N на TOPCON за сателитно отлагане на сгради
 • Машини за шлайфане на бетонови настилки и други
 • Подемници GEDA
 • Скелета и кофражни системи от водещи световни марки, които непрекъснато обновяваме и допълваме
 • Широка гама от средна и малка строителна механизация за кофражни и бетонови СМР, за обработка на бетонови повърхности, едро- и дребноразмерни пробивни и къртачни машини, генератори и водни помпи, професионално оборудване и ръчни инструменти за сухо строителство и довършителни работи.

Maшинни замазки Професионално изпълнение

 • Един от основните изпълнители на машинна цименто-пясъчна замазка в THE MALL - бул. "Цариградско шосе"

  CARREFOUR, NEW YORKER, SPIDER, MARC O‘POLO, ESPRIT, ZARA, PRETTY SHOP, MODESTAMENTE, HUMANIC, INTERSPORT, ADIDAS, PUMA, DOUGLAS, SEPHORA, BEAUTY ZONE, LA COSTE

 • Други обекти, където направата на машинна цименто-пясъчна замазка е дело на майсторите от фирмата

  Жилищен комплекс "Слънчогледи" - възложител БОКАЛ; Многофункционална спортна зала "Цар Борис ІІІ" - НСА - Студентски град - възложител ХУФУ ООД;  жилищни и административни сгради с възложители: "ИНОС" ООД, "БИТ ИНТЕГРАЛ" ООД, "СИМЕОНОВ КОНСУЛТ" ООД, "ЛТТ" ООД, "МД ИНТЕРИМПЕКС" ООД, "ПЛАМ 92" ООД, "СОФИЯ ХОУМС" ЕООД, частни инвеститори и др.

Реконструкции и специализирани СМР

Пълен набор оборудване и механизация за изпълнение на груб строеж и други видове СМР

 • Българско национално радио - основни ремонти на студийни комплекси №3, №37, №38, “Златен фонд” и работни помещения, текущи ремонти и структурно окабеляване на 2-ри и 3-ти етажи в ПРС на БНР, бул. "Драган Цанков" №4 – общо 13 договора в периода 2009-2015 г.
 • Община Сливница - смяна на предназначение и преустройство на "Родилен дом" в "Център за възрастни хора", УПИ ІV, кв. 8, гр. Сливница, община Сливница – цялостно изпълнение.
 • КМБ България ЕАД - реконструкция, преустройство и пристройка на съществуваща сграда – търговски център и офиси "Супермаркет CARREFOUR" – бул. "Мария Луиза" №58 – цялостно изпълнение.

Успешни проекти в областта на специализираното строителство

 • Руен АД - основни ремонти на офис-сграда и складови халета в с. Мрамор, Софийска област.
 • BIOMET LTD - ремонтни дейности в централен офис, бул. "Н. Й. Вапцаров", София.
 • ЮНГ ООД - подпорни стени и стоманобетонни елементи в магазин BILLA, кв. "Хаджи Димитър", София; Монолитна стоманобетонна конструкция в завод за тухли WIENERBERGER, гр. Луковит; Изпълнение на монолитна стоманобетонна конструкция в администратовно-складова база на "Околовръстен път", София.
 • БИЕС ГЛОБЪЛФАРМА ЕООД - преустройство и реновация на складова база и административна сграда в Промишлена зона, с. Равно поле, община София-град
 • ВИДИН АГРО ЕООД - цялостно изпълнение на офис-сграда, помещение за охрана и допълващо застрояване, УПИ V - 222, 223, кв. 2, местност Вилна зона Симеоново-Драгалевци – І част р-н Витоша СО, по плана на София

Партньори

От ключово значение за покриването на високите критерии, които "СИТИ - ЕВРО" ЕООД си поставя в своята работа, е сътрудничеството с нашите партньори. За нас е важно да не допускаме компромиси с качеството на предлаганите услуги, с конкретните срокове, приемливите цени и коректното отношение. Затова държим да работим с професионалисти. Дружеството използва продуктите и услугите на:

А-ТРИ Архитектура и изпълнения ООД

А-ТРИ Архитектура и изпълнения ООД

Алмеро Маркетинг ООД

Алмеро Маркетинг ООД

Ампер Инженеринг ООД

Ампер Инженеринг ООД

Строителна борса Ангро

Строителна борса Ангро

Балкан стийл инженеринг

Балкан стийл инженеринг

Баущоф и Метал ООД

Баущоф и Метал ООД

БГ Бетон ООД

БГ Бетон ООД

БГ Сервиз ООД

БГ Сервиз ООД

Брезза ди колори

Брезза ди колори

Булгарком

Булгарком

Вамос

Вамос

Венков инженеринг ООД

Венков инженеринг ООД

Ви Джи Еф ООД

Ви Джи Еф ООД

Газтерм инженеринг

Газтерм инженеринг

Гецеов и партньори консултанс

Гецеов и партньори консултанс

Дока България ЕООД

Дока България ЕООД

Европринт ООД

Европринт ООД

ЕЛКАМ-М ООД

ЕЛКАМ-М ООД

Ескос АД

Ескос АД

ЗПАД ДЗИ

ЗПАД ДЗИ

Изотех

Изотех

I/O Архитекти

I/O Архитекти

Карол Стандарт

Карол Стандарт

Крис Холдинг ООД

Крис Холдинг ООД

Кристиян Нейко

Кристиян Нейко

Макс Март

Макс Март

Мартина Макс ООД

Мартина Макс ООД

Миланов и син ООД

Миланов и син ООД

Ника България

Ника България

Пери България ООД

Пери България ООД

Пощенска Банка

Пощенска Банка

Първа Инвестиционна Банка

Първа Инвестиционна Банка

Стомана Индъстри АД

Стомана Индъстри АД

Стройрент ООД

Стройрент ООД

Ташев-Галвинг ООД

Ташев-Галвинг ООД

Тектонис ЕООД

Тектонис ЕООД

Топливо АД

Топливо АД

Хелт Енд Сейфти

Хелт Енд Сейфти

ХИДРОБЕТОН ООД

ХИДРОБЕТОН ООД

Хилти България ЕООД

Хилти България ЕООД

ЮНГ ООД

ЮНГ ООД

Признание с национално значение

Награждаване в конкурса "Сграда на годината"

Екипът на CITY EURO e една добре смазана машина, която притежава стабилна подготовка, експертен опит и професионализъм, пред които дори и най-предизвикателните инвестиционни проекти изглеждат като напълно осъществима задача. Постигаме успехите с добро планиране, с определяне на ясни цели и най-важното – с много работа, от която не се страхуваме, а я приемаме като гласувано доверие, което трябва да оправдаем. В края на 2023 година стремежът ни към непрестанно развитие беше оценен на най-високо ниво. За цялостното построяване на апартхотел DOT Sofia екипът ни получи две награди “Сграда на годината” и признанието на жури, в което присъстват днешните най-именити архитекти, инвеститори и представители на водещи световни брандове в областта на строителството, дизайна и иновациите в имотния сектор.

Световно изложение "BAU 2019": Архитектура, материали, системи

В крак с последните тенденции

Екипът на CITY EURO се старае да бъде адекватен на стремително бързите темпове на развитие и в крак с последните тенденции в строителството и архитектурата. И тази година компанията не пропусна престижното изложение "BAU 2019" в Мюнхен, в което участват само най-добрите в бранша.

На световното изложение служителите ѝ се запознаха с най-новите разработки, свързани с процесите в стротелството и архитектурата.

Тиймбилдинг във Виена

За напълно сплотен колектив

Силният екип се изгражда не само на строителната площадка, но и в споделените преживявания. През май 2022 г., в рамките на три дни, по-голямата част от инженерния състав на "СИТИ-ЕВРО" ЕООД се отдаде на заслужена почивка, забавление и колективно опознаване на аристократичния град, в който почти всяка сграда е архитектурен шедьовър. След двете пандемични години, в които отложихме извънработните мероприятия, но продължихме да се трудим здраво, дойде време за вълнуващо и пълноценно пътуване, което допринесе много за постигането на по-добра комуникативност, мотивация и сътрудничество сред ръководните ни кадри.

Тиймбилдинг в Гърция

За по-добро сътрудничество и работа в екип

В края на май 2023 г. инженерният състав на "СИТИ-ЕВРО" отлетя за обогатяващо пътешествие до Атина, Гърция. Партенонът - символът на античната Елада, беше само една от многото вълнуващи спирки на приключението, до което ни отведе стремежът на екипа ни към развитие чрез преживяване. Коринтският канал, разделящ полуостров Пелопонес от континентална Гърция - внушителен за края на 19-ти век проект, разгледахме с интерес, с очите на професионалисти.

Заедно споделихме три дни, наситени със средиземноморски впечатления, тематични гръцки вечери и задружни разговори. Тиймбилдингът се превърна в катализатор за единство сред екипа на "СИТИ-ЕВРО", насърчавайки по-силна връзка и колективен дух на сътрудничество. Върнахме се пълни с нови идеи и енергия, вдъхновени от забележителните постижения на строителите от миналите времена.